Robotic Cleaning Solutions Romania Whiz SoftBank Robotics

Robotic Cleaning Solutions Romania semnează un parteneriat strategic cu SoftBank Robotics EMEA

Robotic Cleaning Solutions prezintă Whiz, robotul de aspirare pentru uz profesional ce aduce inovația în industriile de curățenie și facility management.

SoftBank Robotics EMEA anunță semnarea unui parteneriat strategic cu Robotic Cleaning Solutions (RCS), prima companie axată pe soluții robotice pentru industriile de curățenie și facility management din România. Prin intermediul Robotic Cleaning Solutions, SoftBank Robotics poate furniza acum în România pe Whiz, primul robot de aspirare de uz profesional din Europa ce aduce cu sine un nivel inegalabil în ceea ce privește calitatea livrării și a serviciilor furnizate către clienții noi sau deja existenți în această regiune importantă și de perspectivă.

Prin implementarea robotului de aspirare Whiz în operațiunile de curățenie, Robotic Cleaning Solutions își poate ajuta clienții să își îmbunătățească semnificativ performanța și eficiența. Important, Robotic Cleaning Solutions este o companie orientată către inovație și poate furniza în piață noile soluții de care au nevoie contractanții în lupta continuă împotriva COVID-19 și în oferirea confortului necesar angajaților care revin la muncă.

Iulian Toma, Managing Director la Robotic Cleaning Solutions România: „Vedem un potențial imens pentru Whiz de a face o reală diferență în industria de curățenie și facility management din România, sporind performanța în curățenie și ajutând la îndeplinirea așteptărilor crescute ale clienților în ceea ce privește igiena, mai ales din cauza COVID-19. Whiz le va permite clienților noștri să îndeplinească și să depășească acordurile privind nivelul de servicii, dat fiind nivelul de consecvență și eficiență operațională crescută. Prestatorii de servicii de facility management și companiile de curățenie caută urgent soluții inovatoare pe o piață extrem de provocatoare și suntem încântați că le putem aduce acum Whiz.”

Whiz este o soluție de aspirare autonomă ușor de utilizat și fiabilă. Lucrează alături de echipele profesionale de curățenie, preluând aspirarea grea și repetitivă a suprafețelor mari de pardoseală și eliberând lucrătorii astfel încât aceștia să se poată concentra pe sarcini cu o valoare mai mare, care fac o diferență reală în furnizarea de servicii și satisfacția clienților. De exemplu, igienizarea suprafețelor de contact cum ar fi mânerele ușilor sau butoanele lifturilor, operațiune care este esențială în prevenirea transmiterii COVID-19.

Whiz poate curăța până la 500 m² pe oră și acoperă 1.500 m² cu o singură încărcare a bateriei. Oferă o eficiență și o consecvență mai mare a curățeniei decât abordările tradiționale, cele în care echipele „aspiră local a zonele murdare” pentru a curăța suprafețe mari de pardoseală.

Acesta este cel mai recent dintr-o serie de noi parteneriate pe care Softbank Robotics EMEA le-a semnat luna aceasta în toată Europa, pe măsură ce cererea pentru Whiz continuă să crească. Bazat pe vânzări, Whiz este deja robotul profesional de aspirare numărul unu din lume, cu peste 16.000 de unități acum în funcțiune la nivel global.

Jesper Christensen, VP Product & Sales at SoftBank Robotics EMEA: „Căutăm întotdeauna să lucrăm cu furnizori de soluții pentru curățenie ce gândesc spre viitor, care se angajează să ofere inovație și valoare clienților lor și să îi ajute să traverseze aceste vremuri extrem de provocatoare. Robotic Cleaning Solutions face exact acest lucru în România și suntem încântați să lucrăm cu echipa lor talentată și experimentată.

Observăm o creștere a cererii pentru Whiz în rândul furnizorilor de facility management și al companiilor de curățenie din întreaga regiune, deoarece pandemia continuă să perturbe economiile și afacerile. Contractorii se confruntă cu presiuni uriașe pentru a oferi performanță îmbunătățită în domeniul curățeniei, pentru a se asigura că imobilele sunt sigure și igienice și pentru a încuraja oamenii să se întoarcă la muncă, pe măsură ce restricțiile se diminuează. Whiz are un rol important de jucat în acest sens, eliberând personalul de curățenie pentru a se putea concentra pe zonele cu trafic intens, acoperind volume mari de muncă atunci când membrii echipei lipsesc.”

Whiz este disponibil în România prin Robotic Cleaning Solutions, partener strategic al SoftBank Robotics EMEA. Noul parteneriat reunește cunoștințele și înțelegerea a pieței din România din partea Robotic Cleaning Solutions, cu moștenirea și inteligența pe care le are SoftBank Robotics în domeniul tehnologiei și al inovației.

Whiz - The Cobotic Vacuum Cleaner

Robotic Cleaning Solutions Romania

Robotic Cleaning Solutions este prima companie din România care își propune, printr-o abordare inovatoare și de perspectivă, să faciliteze, să implementeze și să ofere soluții pentru provocările presante ale pieței locale de servicii de curățenie și facility management, prin utilizarea de tehnologii autonome de ultimă generație.

Ca partener strategic al SoftBank Robotics Group, Robotic Cleaning Solutions este distribuitorul exclusiv în România al echipamentelor autonome marca SBR și este dedicată în ceea ce privește dezvoltarea de parteneriate solide cu toți contractorii de curățenie și companiile de facility management ce ar putea beneficia de standardele ridicate ale serviciilor realizate cu ajutorul tehnologiei inteligente.

SoftBank Robotics EMEA

SoftBank Robotics EMEA aduce inovația în domeniul industriilor europene de curățenie și facility management. Echipamentele autonome de curățenie produse de SBR permit acestora să adopte o abordare inteligentă și durabilă în furnizarea de servicii. Produsele SBR sunt concepute pentru a sprijini personalul de curățenie în munca sa, eliminând tensiunea sarcinilor repetitive și permițând acestuia să își concentreze timpul și efortul pe activitățio cu o valoare mai mare.

SoftBank Robotics EMEA is part of SoftBank Robotics Group, a worldwide leader in robotics solutions. SoftBank Robotics is constantly exploring and commercializing robotics solutions that help make people’s lives easier, safer, more connected, and more extraordinary.

SoftBank Robotics EMEA este parte a SoftBank Robotics Group, lider mondial în soluții robotice. SoftBank Robotics explorează și comercializează în mod constant soluții robotice care ajută la simplificarea și transformarea extraordinară a vieților oamenilor.

For further information please contact:

Iulian Toma
Managing Director, Robotic Cleaning Solutions
M: + 40 732 128 770
E: iulian.toma@cleaningrobots.ro
https://cleaningrobots.ro

Scroll to Top
Call Now Button